:: salam dunia salam semua ::

:: Terima kasih sbb sudi jengah blog nie. Bile da jengah tu silelah follow k. Xpon tinggalkan jejak kt shoutbox. Kompem aku akn follow korg balek. Jase kamu semua amatlah dihargai! ::



Hei korang! Jom la beli baju-baju si comel korang. Murah je uols.

InsyaAllah aku akan update baju-baju yang lain.


Klik sini ye.

Noor Syazwani



Followers

..+jempot masok+..

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

~Seronok klik cini~

Recent Visitors

Monday, August 15, 2011

~Review Make-up in my side~

Pejam celik sudah 15 ari kite berpuase yek. Alhamdulillah kerana diberikan lagi peluang utk bernafas. Ok ari nie aku nk buat review tentang mak andam di mjlis umah aku. Aku amek khidmat akk nie sbb aku pernah nmpk die make-up kan kwn aku. N aku rse mcm berpuas ati dgn care die make-up kn mmber aku. So aku pon confirmkan la ngan die utk amek khidmat die utk mjlis aku. 

Aku amek full pakej kt akk nie. Pelamin, Hiasan bilik, Hiasan utk meja makan berdamai, 2 psg baju ( bju sanding & outdoor ) dan make up 3x. Baju utk nikah n khatam gune baju aku sndiri. Totally pakej yg aku amek nie RM 2k. Aku rse murah kot sbb kalo nk dibandingkan dgn tmpt len smua mencecah 3k. Layana dan perkhidmatan yg diberikan jugak ok. 

Meh layan sekeping dua pic hasil solekan dr die ek.

 nie mase nikah. 

 nie mase khatam. maap la xde pic yg dr depan. kalo ade pon dr jarak jauh.

nie mse sanding. 


nie mse outdoor.

kalo berminat blh la contact akk nie ek.
no. tel : 017-7666847 (sally) 

Sepatah Dua Kata dari Kalian Pless..

Monday, August 8, 2011

~Kasut Nikah & Sanding utk dijual pada harga yg sgt Istimewa!!!~

Salam. Sudah 8 ramadhan hari ini. Ari nie nk wat entry lain drpd lain ckit. Mksud aku, entry nie aku xpernah buat sebelum2 nie. 

Ok balik kepada cite asal. Kt cni aku nk jual kasut aku mase sanding. Sebenarnye ade 1 kasut utk nikah. Tp disebabkan kasut nikah xgune mse utk nikah sbb sempit. Huhu. Tp lepas mjlis aku de try pakai kasut nikah nie sekali. Tu pon pakai sekejap je. Sbb xtahan sempit. Huhu.

Kalo ade b2b kt luar sane tu yg ingin kasut2 nie pd bujet yg rendah buleh la. Ok meh skodeng pic kt bwh ek!

Nie kasut nikah yg aku ckp tu. 
Brand : Verns
Colour : White Cream
Size : 6
Heel : 2 inci
Harga : RM20 + postage



Nie kasut sanding yang aku gune kan tuh.
Brand : Alfio Raldo
Size : 7
Heel : 3 inci
Colour : Hitam
Harga : RM40 + postage


Kalo ade yang berminat just contact aku k.
email : azwani_86@yahoo.com
no. tel : 013-6303815



Sepatah Dua Kata dari Kalian Pless..

Wednesday, August 3, 2011

~Gambar sekitar Majlis Bertandang~

Salam korg! Slmt berpose ek. Meh aku sajikan korg ngan gambar mse mjlis bertandang ari tuh. Jgan muntah ek tgk gambar kami yg xseberape nie.
















p/s : kalo nk tau aku amek mak andam n photographer mane sile klik tab reviev ek!
Sepatah Dua Kata dari Kalian Pless..