:: salam dunia salam semua ::

:: Terima kasih sbb sudi jengah blog nie. Bile da jengah tu silelah follow k. Xpon tinggalkan jejak kt shoutbox. Kompem aku akn follow korg balek. Jase kamu semua amatlah dihargai! ::



Hei korang! Jom la beli baju-baju si comel korang. Murah je uols.

InsyaAllah aku akan update baju-baju yang lain.


Klik sini ye.

Noor Syazwani



Followers

..+jempot masok+..

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

~Seronok klik cini~

Recent Visitors

Thursday, April 28, 2011

~Tutorial menukarkan Yahoo Mail ke Gmail~

Tgk tajuk kt ats msti korg sume da tau kn ape yg aku nk cite ari nih. Dan msti sume org da tau kn yg sape2 blogger yg menggunakan email yahoo akan didelete akaun nye. Aku tau cite nie pon dr Cik Azie kite nih. Cik Azie bgtau aku melalui Fcebook. Tq eh ats information tuh! Syg kamoo! hehe. So kdg kite akan menghadapi masalah apebile nk tukarkan almat email kite nih. Takut2 follower kite ilang. N dan amat la menyiksakan bile nk kumpol follower balek semula. Xgitu? so aku ade care nk share kt korg apebile kite tukar alamat email kite nie tanpe menjejaskan kite pye follower.

Aku da buat n dah berjaye menukarkan email aku ke gmail. Meh ikot step by step k!

Pertama :
Buka akaun blog anda menggunakan email yahoo.

Kedua :
Dalam mase yg same buka google account dan klik sign up.




Ketiga :
Isi form dan lengkapkan. Kemudian klik continue. Pilih 'Malaysia' dan masukkan no hp anda. Cth : +601xxxxxxxx. Pastu hp korg akn berbunyi. Taip no yg diberi dan klik verify.

Keempat :
Pastu korg sign out korg pye blog. Pastu sign in balek menggunakan akaun gmail yg bru td dan lihatlah hasilnye!


Selamat mencuba yek!

sumber : FACEBLOG


Sepatah Dua Kata dari Kalian Pless..

Wednesday, April 27, 2011

~Hidup bahagia dengan sponsor~

Majlis makin hampir. Persiapan pulak da 80%. Aku bersyukur sgt dikurniakan kaum kuarga yg ringan tulang dan jenis yg tidak berkire. Byk p.cik dan m.cik yg sudah menghulurkan sumbangan dari segi tenaga, wang ringgit dan harta bende pd mak abah aku. Eh harta bende eh? hehe. Ade jugak spupu dan m.cik yg mmberi sumbangan kt aku dr segi makanan dan wang ringgit. Ya Allah. Jase korg akn aku hargai. Xpernah terpikir pon aku nk dpt sumbangan sbegitu. Terlalu besar sumbangan yg korg da bgi kt aku. Insyaallah jika umur pnjg dan dikurniakn kesihatan & rezeki akn aku blas jse korg. Aku syg korg weh! 

Smlm tgk katalog Alfio Raldo n terkenan kt satu heels nie. Dlm kepale cntik nih kalo wat sanding n bertandang. Harge pon murah. Pk pye pk trus order kasut tu. Aku amek kaler itam. Kasut nie just ade dua kaler je merah dan itam. Harap2 la dpt kasut tuh. Sbnrnye da try survey kt kedai tp xde yg kenan. Kalo ade yg kenan kompem mahal n tggi yg amat. Aku xpndai pkai heels tggi2. Kasut yg aku order ni just 3inci. Aku rse kalo 3 inci aku blh lg kot.  Ats 3inci aku mmg xpndi weh.

mcm ni la lbh kurg ksut tu. cume aku pye kaler itam n brooch tu tukar bunge.

bunge nye lbh kurg cmni. 

Pada aku cntik ok. Hoho.

muke bahagie dpt sponsor. Alhamdulillah..

Kasut nikah aku! Simple dan cntik dimateku. Yg penting murah yg amat!

Sepatah Dua Kata dari Kalian Pless..

~Kisah Audit~

Salam rabu ye uolls sume! Ari nie pagi2 sudah ujan. Kt tmpt korg ujan x? Pg td nk bangun tdo bukan men liat. Mak kejut aku xbgun2. Adik aku nk g sekolah sempat kejot aku ciap menyanyi kt bilik tp aku tetap melayan tdo aku. Sumpah ngantok. Bes nye la kalo waktu cuti mcm tu kn.

Ok sejak dua tiga mgu lpas aku cibuk ckit. Nk audit la katekan. Masing2 gelabah menyiapkan dokumen2 yg xlengkap. Dtg2 opis trus bukak fail smpi petang. Xde mase nk bukak blog @ fb. Dpt blogwalking kejap2 jerk. Mmg rse xde life lgsung la mase tuh. Huhu. Tp bak kate pepatah alah bisa tegal biase. Eh! Betol x peribahase nie! Betol kn? Hehe. Akhir nye aku hmpir2 berjaye jgk la aku ciapkan mne yg ptut.


 bos yg baik! turut membantu ktorg ciapkan kje2 tertunggak..hehe

 busan nk mengira bende alah nie. tp kacang goreng je just tmbh tolak. :-p

kn da kate kcg greng. Sbb ade pertolongan kalkulator. hehe

Tuptup aku dpt calling dari zara. Die habaq yg audit ditangguhkan. Huh! Penat wat beria-ia tuptup ditangguhkan kn. zara merupakan salah seorg auditor kami. Hoho. Hye zara. Awk comel la. Jgn tye kite yg bukan2 ek nti. Sy xpandai nk jwb. hehe.


Sepatah Dua Kata dari Kalian Pless..

Monday, April 25, 2011

~Pengedaran Bermula~

40 days to go! 

Ati da mule rase berdebar2. Moge dipermudahkan segala-Nya. Amin. Oh ye. Semalam aku, emak, abah n adik aku (jiha) g tangkak. Actually proses mengedarkan kad sudah bermula. Dan kami berase sgt excited. Sbb sy adelah ank pertame. So 1st time bg kami melalui saat2 mcm nie. 

nie la close up kad aku. Kad skeping sajo!

mate stim eh! haha. Xpaham aku npe die dok mcm nieh. Padahal luas pye tmpt kt sit blkg nih.

Selesai proses mengedarkan kad d tangkak, kami beralih ke bukit gambir. Mengedarkan kad juge. Rezeki kami kn. Setiap umah yg kami g, kami di hidangkan dengan nasi. Ala-ala makan tengahri. Hoho. Rezeki xkan nk tolak. Walaupon kenyang kne la jamah. Hehe. So da alang2 kami sampai di bukit gambir, kami pon menyinggah la di kedai rm2. Kt bukit gambir famous dengan kedai rm2. Kt tmpt aku susah nk dpt kedai rm2. Ade je tmpt rm2 kt cni tp bile masuk kedai barang2 nye bukan harge rm2. Tp kalo kt bukit gambir nie mmg harga rm2 cume ade stgh bende yg harge bukan rm2. Kedai nye beso dan byk pilihan brg. 


pic kami berdua!

Tujuan aku ke kedai rm2 nie adelah utk mcri brg doorgift yg msih tidak mcukupi. Ari tu mase g da beli 3 kotak. Tp still xcukup sbb kete xmuat. Hehe. Doorgift sy cri mug sje. Simple dan murah. Hehe.

 muke yg x berseri pon. Org kate nk kwin muke kne berseri. Tp muke aku xberseri pon!

Sepatah Dua Kata dari Kalian Pless..

~Mmg Dasar Babi!~

Wah!! Tgk title tuh. hehe. Kali nie bukan edisi utk me'emo'kn diri yek. Tp hanye sekadar utk kongsi cite pasal makhluk sekor nie. Kejadian nie mmg terjadi di sekeliling aku. Mmg ngeri kalo membayangkan kite yg berada di tempat kejadian. Ok meh aku cite.

Tragedi 1 :
Berlaku pada adik aku pye mmber. Adik mmber aku nie kene langgar dgn babi time tgh bwk motosikal. Disebabkan kejadian itu, adik mmber aku nie terlantar kt ICU beberapa ari dan terpakse extend 1 semester. Keadaan mmg teruk la mase tuh. Alhamdulillah Tuhan msih bg umor dan kesihatan yg baek kt die. Skrg da blh sambung blajo balek dan sihat sperti biase. 

Tragedi 2 :
Berlaku di depan mate aku sendiri. Mase tuh aku tgh drive kete slepas amek mak aku kt sekolah. Wktu dalam perjalanan pulang tu depan aku de traller so mmg traller tu slow la n aku pon follwo je blkg lori tuh. Cume terdetik juge kt ati mse tu "lambat nye la traller nie, rse cm nk potong jerk". Smpai la kt 1 jalan nie aku nmpk dr arah bertentangan sorg mamat nie nek moto dgn pakai halmet. Mamat tu pon slow je bwk moto. Tuptup kt tepi jalan tuh aku nmpk kelibat Babi nie. Mmg xde toleh kiri kanan babi tu trus melintas jek dan langgar mamat yg nek moto tuh. Terpelanting mamat tuh. Helmet pon ciap tertanggal. Aku trus parking tepi dan mcm tergamam mse tu xtau nk wat pe. Dlm 10 minit kemudian baru la aku teruskan perjalanan utk balek umah. Aku sempat jeling mamat tu dok kt rumput2 tepi jalan. Kepale die terkoyak dan darah byk kuar msr tuh. Mmg terbayang2 la dlm 2 3 ari. 

Tragedi 3 : 
Kejadian nie bru je berlaku. Kejadian nie berlaku dlm kol 8lbh kot. Malam. Tp xpasti la die nie pakai helmet ke tidak. Dlm minggu lepas kot kejadian nie berlaku. Tp smpi skrg budak tu msih blh dikatekan kritikal. Sume nye gara2 kau babi.

Pengajaran kepada sume penunggang motosikal sperti saya jgn la bawak moto laju2. Walaupun kenderaan xbyk tp babi byk. Bile2 mase die melintas. Dan kalo die nk melintas die xkn toleh kiri kanan.

Sepatah Dua Kata dari Kalian Pless..

Friday, April 15, 2011

~Jari Oh Jari~

Salam jumaat korg. Eh tajuk cam lebih kurg name tuan blog kn. Hehe. Kiah 0hh Kiah. Ari nie aku bz sgt. Dtg2 kje trus bukak fail. Mcm nie la kalo nk audit. Mmg bz habis. Huhu. Smpaikan pening tgk fail melambak2. Kadang kje kite da ciap tp bos suh tlg die cek fail2 tu ini. Mak aih sakit tengkuk tau!

Ok mlm td meneruskan misi membuat gubahan yg simple mimple. Hahaha. Mmg simple n bujet habis! Tp yg sedihnye wat gubahan nie abis jari jemari aku kne glue gun. Pedih weh! Mcm nk nangis kalo kne. Da la byk meninggalkan kesan nye. Nasib la utk kawin kalo x kerana nk kwin kose aku weh wat2 mcm tuh!


 lihat tu. Ade 3 kesan. Sakit kau!



Sepatah Dua Kata dari Kalian Pless..

Wednesday, April 13, 2011

~Glue gun & Kad~

Td tghari sms mak. Tye die da g umah m.cik blm? Sbb aku da bgtau dgn spupu nk pnjm glue gun die. Spupu aku nie bru je pas kawin. So spupu aku ckp soh amek kt die. Kenape aku nk pnjm? Npe aku xbeli? Aiyakk! Bukan aku xbeli. Aku da beli tp mlm td try gam xmau kuar. Stelah dikaji2 rupe2 nye saiz gam kecik berbanding lubang kt glue gun tuh yg beso ckit. Huhu.

So dlm kol 1:40 ptg mak kol aku. Tp aku xangkt. Sbb aku tdo n silent hp. Hehe. Bgun2 je tgk hp eh de 3 miskol dr umah. Hehe. So aku pk xpela. Nti balek umah je tye mak. Pastu kol 2lbh td mak mesej die ckp yg mak x g umah m.cik tp die da beli kn gam tuh. Hehe. Pastu dlm mesej tu lagi die ckp die da beli sampul kad. Hehe. Suke nye. Rupenye mak da amek kad. Ohh ye. Aku beli kad tanpa sampul. Kalo beli tanpe sampul murah. Hahaha. Jimat kn. Mak ckp mak beli smpul Rm 52 saje utk 1k pic.












p/s : X sabar seh nk tgk kad yg super duper murah tuh!
Sepatah Dua Kata dari Kalian Pless..

~Mlm yg Suram~

Pertama kali iye nye berlaku dlm idop aku. Mlm td ia nye berlaku. Depan mate kami. Aku xsangke bende mcm nie akn terjadi. Xsanggup aku nk tgk perkare mcm nie berlaku lg. 

Kdg org melihat luaran kite mcm kite nie xde msalah kn. Sntiase terukir senyuman dibibir kami. Disebalik senyuman ini org di luar sane xtau ape mslh kami. Kalo kami bercerita dgn dorg belum tentu dorg akn paham sebalik nye mengumpat kami anak beranak ade la. Terkejut kami melihat 'beliau' malam tadi. Aku berharap ianya xkn berlaku lg. Dan berharap ianya akan mmberi perubahan yg positif kepada kami. 





















p/s : mood jiwe kacau!
Sepatah Dua Kata dari Kalian Pless..

Monday, April 11, 2011

~Cerita di sebalik Kejadian~

 Sabtu :

Salam korg. Ari nie aku rse mcm malas nk kje. Mcm xpuas bercuti. Sbb sbtu ahd xdudok di umah. Bz la plak mgu nie ye x. 

Ari sabtu Pak Aji ajak g kje kt Endau. Oh Sbnr nye dr ari jumaat aji da bgtau yg sbtu kne kje. Sbb ari jumaat tu kn aku g kluang. So org kluang da habaq kt kami soh mai Endau sabtu nih utk tlg diorg wat kje. Em sbnr nye xsampai Endau lg. Ckit je lagi mau sampai Endau. Kate aji kite gerak awal la. Kol 8 tgu kt opis. Aku pon jawab ok. Maka pd ari sabtu trsebut aku pon gerak la dr umah kol 730. Setengah jam tau perjalanan aku nk g opis. Smpi opis dorg xde lg. Adam mmg da bgtau awl2 xdpt ikut sbb sakit mate. Hoho. Die da kayo. So kol 830 ktorg gerak la. Aku, Pak Aji n Cik Lan pon bergerk la. Nsib bek Cik Lan ikot. Kalo x mati kutu aku nk berborak ngan aji sepanjang jln. Aku bukan byk cite nk diborakkan pon. 

Dlm kol 1100 ktorg smpi. Biase la msti kne makan dulu. Jmpe p.cik2 kt kluang n dorg ajak mkn tghri trus. Hoho. Dlm kol 12 lbh bru ktorg start wat kje. Mak aih hutan kanan kiri. N mse tu gerimis. Cuace xpanas sgt. 
Dan kje pon dpt ciap dgn cepat tanpe sbarang gangguan. Alhamdulillah. P.cik kt kluang dok perli aku bawak bikini x? Nk mandi pantai x? Haha. Pas da ciap kje minum2 n makan pau. Lpas tu g pusing2 pantai. Aku beli kopok lekor byk tau. 

Pas da borong kopok lekor ktorg trus gerak balek. Rse besh la kje ari tu. Haha. Perjalanan pon lancar. Smpi di Pt. Raja tayar kete ktorg berbunyi kuat sgt. Ktorg da cuak. So aji soh cik lan ketepi. Bile parking tepi, ktorg turun n tgk tayar tu. Mak aihh! Hancur da tayarnye. Nsib ade tyr spare. Ktorg pon tukar la tyar tuh.

Lihat la tayar ini. Huhu

Operasi menukarkan tayar pon berjalan.


Ahad :

Ari Ahad plak aku ngan spupu aku g melaksanakan plan ktorg yg da tertangguh. Huhu. Plan nie asik tertunda saje tau. Plan nk g dgn En.Tunang. Tp ats alasan yg tertentu aku kne la g ngan ejah. Ktorg g air itam utk beli brg2 nk wat hantaran. Mmg adventure la kn. Dr tghri smpi ke ptg pusing2 merayau kt air itam. Dr kaki x sakit smpi kaki da sakit2 tau. Bergelen2 air ktorg minum mse tuh. Sbb cuace panas. 
 mstila gambar tuan blog. hehe

 muke slebet akibat kne candid!!

Tp pd b2b kt luar sane, aku sarankan bek korg beli gubahan yg telah ciap je. Gubahan tu blh ikt bujet kite. Hoho pandai menasihati korg tp aku sendiri beli brg je n gubah sendiri. Tp bile da ciap beli brg2 tu sume kire pye kire same je dgn harge beli gubahan ciap. Hoho. Npe aku xbeli gubahan ciap sje? Sbb nye aku pon xtau. Sje gatal nk gubah sndiri. Ops bukan 100% air tangan aku tp nk wat gubahan bersame spupu aku. Mgkin dlm otak nie da set kot g air itam nk cri brg2 wat gubahan bukan nk cri gubahan yg da ciap. Hehe. Blh x bg alasan mcm tu. Bujet sy plak ciput je so beli la brg2 yg cap aym pye. Cap2 ayam pon RMXXX jgk! Syg nye duit tu. Xpe la. Tgu je hasil air tangan kami nti yek. Yg pasti hasilnye xla shebat yg dikedai2 tuh.

Balek dr a.itam ujan lebat yg amat. Di campur dengan kilat dan petir. Mmg adventure. Haha. Spupu aku plak mengiau2 lapo nk makan nsi. Sbb sblm g a.itam ktorg mamam KFC jerk. Oh ye 1st time masuk KFC Pt.Rje. Amat luas n xramai org kn disitu. So kene la tunaikan kehendak spupu aku tuh. 


ktorg mamam nie. Murah n sedap! 


ok la. Babye!





p/s : Aku da mule mendengar sore2 kurg enak dr org skeliling aku ttg mjlis aku tu nti. Npe xwat mcm tu la. Npe xwat mcm nie la. Ehh! Aku pye suke la nk letak mcm mne! Hahaha!


Sepatah Dua Kata dari Kalian Pless..

Friday, April 8, 2011

~Salam Jumaat~

Salam korg. Jap je da ari jumaat kn. Pagi2 masuk opis aji bgtau 'ari nie g kluang yek'. Hoh! Aku jawab 'Ade ape?'. Die jawab 'Nk verify test gear'. Hohohoi! Malasnye. Dlm ati berkate. Aji g sendiri xleh ke? Huhu.

Pastu mlm td en.tunang bgtau mcm xjdik jmpe lg mgu nie. Mgu lepas nk jmpe xjdik di tunda ke minggu nie. Ni tuptup mlm td bgtau mcm xblh nk jmpe ats sbb kje. Die sempat pesan lg die bgtau scre baek bukan nk cri gado. Hoho. Yola2. Tp kalo mgu nie xjmpe kompom2 la keje2 yg dirancang akn terbantut.

Ok la. Xleh nk tulis byk. Nk berciap2. Hahaha.





















p/s : Mood rse nk dok opis je smpi balek. Xmo kuar. Tp kne kuar.dog products
Sepatah Dua Kata dari Kalian Pless..

Wednesday, April 6, 2011

~Servis Lembap~

Ok bace tajuk tu. Yeh! Aku nk habaq ckit kt cni. Servis Pos Laju @ Pos Express kt tmpt aku nie mmg lembap yg amat. X laju n x ekpress sperti yg diperkatekan. Trademark 'Dijamin sampai esok'. Huh! Porah! xde nye akn smpi esk. Kdg smpi sminggu tau brg bru smpi kt umah.

Aku nie da la peminat tegar membeli brg on9. Da byk kli la gune khidmat Pos Malaysia nie. Tp servis nye tetap same. Kalo gune khidmat courier laen cepat plak sampainye. N pd minggu lepas aku ade beli brg on9. Xsilap aku ari kamis mgu lepas akk tu da pos. Tp smpi skrg still xdpt lagi. Hangin x hangin x? Xpasti la kenape kt tmpt aku je servis nye lmbt mcm nie. Kt tmpt laen aku rse ok je. Kekurangan pkerja ke? Kalo kekurangan pkerje cari la pkerja lg. Ni melibatkan customer tau x? Kang kalo customer lari mcm mne? Sape nk jwb.














p/s : kalo mcm nie la gaye nye bek gune pos biase je. Sampai kt umah pon lebih kurg ari yg sme jgk.

Sepatah Dua Kata dari Kalian Pless..

Tuesday, April 5, 2011

Faceblog

Aku sudah menyertai faceblog. Anda pula bagaimana? Utk menyertai nye korg blh la klik link kt bwh nie.

Sgt mudah utk menyertai nye. Byk kemudahan yg disediakan di cni. Antara kemudahan yg aku tau ialah korg blh plih nk profile kaler ape. Ade 6 plihan kaler tau. N kaler sume yg menarik. Keduanye korg blh mendapatkan aneka tutorial utk blog korg. Just klik je n ikt arahan. Ketiga nye plak terdapat ruangan utk meletakkan banner blog anda. Iklan nie adalah free. Dan iklan nie akn dipaparkan selame 5jam. 


SELAMAT DATANG DIUCAPKAN KEPADA SEMUA YANG SUDI HADIR KE THE FACEBLOG. TUJUAN FACEBLOG DIWUJUD IALAH ATAS DASAR UNTUK MENGUMPUL DAN MEMBINA SATU KOMUNITI BLOGGER KHUSUSNYA DI SELURUH MALAYSIA DAN DUNIA AMNYA. MARILAH KITA BERSATU DAN BERKERJASAMA DALAM MEMBANTU RAKAN-RAKAN BLOGGER KITA DI SELURUH MALAYSIA. SEPERTIFACEBOOK, KAMI JUGA MEMPUNYAI TUJUAN YANG SAMA IAITU MENJALINKAN HUBUNGAN YANG LEBIH ERAT ANTARA PARA BLOGGER DI SELURUH MALAYSIA SELARAS DENGAN TEMA YANG KAMI GUNAKAN IAITU SEAKAN-AKAN TEMAFACEBOOK. SERTAILAH KAMI DAN BERSAMA KITA MEMERIAHKAN DUNIA BLOG MALAYSIA.
dipetik dari Faceblog



Sepatah Dua Kata dari Kalian Pless..

~Bermain dengan Emosi~

Diwaktu ini aku sedang bekerja. Ye sy bekerja. N jam da menunjukkan pkul 12:32 pg. Mate masih tidak mengantuk lg. Cume bosan la plak. Fb da abis geledah da. Huhu.

Skrg nie aku sdg bermain dgn emosi. Emosi aku agak terganggu sejak beberape menjak nie. Bile la sume nie nk berakhir. Dan mlm2 mcm nie terasa rindu pd org2 yg prnh aku kenali. Bukak fb kwn2 teringat geng2 mse sekolah2, geng2 mse di politeknik, rindu rindu dan rindu. Apetah lg tgh dgr suria fm. Skrg tgh main lagu "Kenangan Terindah". Mcm tau2 plak aku sedang merindui. Feeling2!









p/s : Moge perasaan ni cpt berakhir Ya Allah. :-(

Sepatah Dua Kata dari Kalian Pless..

Monday, April 4, 2011

~Aktiviti wktu cuti~

Salam korang. Slmt ari isnin. Skejap je kn cuti. Mcm xcuti pon. Huhu. Ari sabtu ahad yg lepas nie aku xde g mne pon. Dok umah jerk. Baek kn aku. Ikt plan mmg nk kuar ahd tuh sbb ikt pjanjian en.tunang mau trun cni. Tp xjdik ats sbb2 yg sy blh terime alasan nye. Hehe. So bile xkuar umah maka aktiviti mengemas umah akn berlaku. Kali nie bukan setakat menyapu, vacum @ mop. Hoho.

Aku kn dok umah kmpung. Umah kayu lg. So xde mozek. N bile smpi mase tikar2 getah tu harus diganti baru. Bukan kerja yg mudah utk tukar tikar getah ok. Sbb umah aku byk gobok baju. Pling byk bju mak n abah. Bju lame2 pon diorg simpan lg. Lbh2 lg abah. Kalo mak tu ade la gak bju2 yg die xnk tu die bg org len. Tp kalo abah huh! xkn nye die nk bg org. Bio terperap je la dalam gobok tu. Smpikan moto vespa die mse mude2 dulu tu pon masih ade lg. Wlaupon moto da xido n tersadai je kt bwh umah tu tp die tetap nk simpan jgk.

Ok berbalik kpd cite. Sbtu tu aku menjalankan operasi menukar tikar bersame abah. Keje nie xblh buat sorg. Lg2 la aku ni pmpuan. Kompem xlarat wat sorg. So sbgai anak yg baek kne la tlg abah nye. Hoho. Ktorg tukar tikar nie bahagian tgh umah je tau. Bhgian dpur n ruang tamu ktorg xtukar sbb msih elok lg. Yg tikar ruang tgh nie mmg da nazak la org kate. 




Ari sbtu tu wat kje dr kol 9 pg smpi la ke kol 2 ptg. Tu on xciap lg tau. Ktorg smbung ke ari ahd nye. Alhamdulillah ari ahd ciap jgk gnti tikar.  Mmg rse penat la. Tp dlm mse yg sme rse besh n puas melihatkan hasilnye.:-)



 nie xciap mengemas spenuh nye lg..

Sepatah Dua Kata dari Kalian Pless..

Friday, April 1, 2011

~Wedding Lela & Azim~

Mmber zaman sekolah dulu kawin. 13hb 3 ari tuh. Punye da lame kwin kn. Aku kne jdik pengapit x bertauliah lg pd ari tersebut. Permintaan pengantin pompuan. Sumpah panas n melekit mse tuh. Hehe. Ape pon congrates utk kedua2 pengantin! Bulan 5 nie cousin aku plak kwin. Hoho. Meh aku tempek gambr.




















p/s : Mls nk letak caption.. Huhu
Sepatah Dua Kata dari Kalian Pless..