:: salam dunia salam semua ::

:: Terima kasih sbb sudi jengah blog nie. Bile da jengah tu silelah follow k. Xpon tinggalkan jejak kt shoutbox. Kompem aku akn follow korg balek. Jase kamu semua amatlah dihargai! ::



Hei korang! Jom la beli baju-baju si comel korang. Murah je uols.

InsyaAllah aku akan update baju-baju yang lain.


Klik sini ye.

Noor Syazwani



Followers

..+jempot masok+..

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

~Seronok klik cini~

Recent Visitors

Wednesday, August 29, 2012

.: Introduce Our Princess :.

Assalamualaikum semua...............

Wahhhhhh...lame giler aku tinggalkan blog nie kan. Aku jrang on9 sejak kebelakangan ini. Dan mood pon kadang2 ke laut. Alhamdulillah aku diberikan kesihatan yang baik setelah setelah berpantang. Syukur2.
Alhamdulillah sekali lagi kerana dengan izin-Nya aku telah selamat melahirkan puteri sulong kami pada 3hb jun yg lepas. Berat bby 2.9kg. Alhamdulillah aku dipermudahkan segala2 nya semasa hendak bersalin. Dan setakat ini bby berada dalam keadaan sihat walafiat hendaknya.
Puteri sulong kami berusia 1 ari. Kami berikan nama Nur Hanania Bte. Mohd. Azrul.

Ku sangkakan panas smpai ke petang, rupe2 nye ujan di tengahari. Hehe. Itu lah yg menimpa aku. Dpt 39 ari aku berpantang aku mengalami demam. Suhu badan panas on-off. Dekat seminggu juga aku mengalami. Peranakan aku turun uolls. Dalam mase yang same aku mengalami demam campak. Pastu aku rse mcm xselesa di b****t aku. Rse keras, membengkak dan sakit. Aku g klinik kate dktor ade bisul dan dktor suroh dtg ke klinik lg slps 5 ari. Aku dtg ke klinik slps 5 ari tersebut. Dktor suruh aku refer pada pakar. Berderau darah aku mase tuh. 

Keesokannya, aku g pakar. Laki aku teman. Buat scan bagai semua dan keputusannya kate dktor ade 2 jalan samada nk sedut nanah tersebut @ operation. Pkir dan discuss ngan mak abah diorg suroh aku buat operation. Petang tu jugak aku msuk wad dan buat operation. Alhamdulillah sekarang aku sudah kembali pulih sepenuhnya. 

Lagi 1 aku hanya dpt bf bby aku selama sebulan lebih saje. Slepas tu aku stop bf die sementare sbb dktor suruh. Dktor takut baby terminum nanah yg ad dlm b****t aku nie. Bila luke operation da sembuh, aku try bf  kn die semula tp tak berhasil. Skrg bby Nia fully susu formula. Aku bg die minum Anmum. Alhamdulillah serasi dengan badan die.

3 hari

5 hari

Masa usia bby Nia 7 ari aku da ckur kan rambut die.

Slepas 7 ari


Dan sekarang Nia da semakin membesar...Nk tgk x?
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

Ni pic terlatest die la. Muke mama die terstim plak ye. Muke xready. Hehe




Sepatah Dua Kata dari Kalian Pless..