:: salam dunia salam semua ::

:: Terima kasih sbb sudi jengah blog nie. Bile da jengah tu silelah follow k. Xpon tinggalkan jejak kt shoutbox. Kompem aku akn follow korg balek. Jase kamu semua amatlah dihargai! ::



Hei korang! Jom la beli baju-baju si comel korang. Murah je uols.

InsyaAllah aku akan update baju-baju yang lain.


Klik sini ye.

Noor Syazwani



Followers

..+jempot masok+..

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

~Seronok klik cini~

Recent Visitors

Thursday, January 31, 2013

.:W.W : Hanania & Cats:.





Sepatah Dua Kata dari Kalian Pless..

Wednesday, January 9, 2013

.: Hobi baru- Mengumpul sample pampers :.

Salam uols! Ape khabar semua?! Hehe. Alhamdulillah. Aku sihat. Hanania pulak selesema dan batuk. Tapi da berkurangan la batuk dan selesema nya tuh. Aku ada hobi baru nie. Aku share kt korang ye. Macam seronok pulak. Hobi aku ialah kumpol sample pampers! Hehe. 2 hari yang lepas, aku da dapat free sample pampers Huggies Dry Pants. Lama da isi form, baru sampai sample nye semalam. Korang ingin jugak tak? Mudah je uols. Kalo nak sample pampers Huggies, korang just klik sini ye. Huggies. Isi form yang da disediakan tuh. Pastu nanti uols akan terima kol dari huggies. Just utk confirmation je. Pastu kang sampai la sample pampers yang korang nak.


aku try mintak sample dry pants. hehe


Pastu semalam, aku try jenjalan kat blog MAMA ILA STORY. Pastu terjumpe satu post die tentang 'Drypers Happy Family Club'. Aku xberlengah lagi. Terus masuk website drypers and daftar sebagai ahli. Korang g sini ye utk daftar sebagai ahli Drypers. Pastu aku pon ada mintak sample pampers drypers nie utk saiz L. Sekarang Hanania guna saiz M. Jadi nanti bila masa nak kene tukar saiz L, boleh la aku try gune yang sample nie dulu. Hehe. Bijak tak?

Aku pon try g website Petpet. Website Petpet nie xde plak utk dapatkan free sample. Just ada utk Drypers swap je. Utk maklumat lanjut tentang nie korang boleh klik sini ye PetPet. Try g website anmum pulak. Boleh join utk redeem gifts utk ahli club. Utk jadi ahli club adalah free dan sangat mudah just isi borang.

Selamat mencuba!



Sepatah Dua Kata dari Kalian Pless..

Wednesday, January 2, 2013

.:Cek Saman:.

Alhamdulillah. Baru lepas cek saman dekat MYEG. Nama aku bersih xde saman. Sekarang zaman da moden kan. Cek dan bayar saman pon da boleh online. Siap ade attach gambar lagi kalau kene speedtrap. Korang da cek saman belum? Kalau belum jom la kite cek sama-sama. Sekurang-kurang nya time nak hidupakan rotex nanti xla kelam-kabut. :-)

Cek sini ye. MYEG

Sepatah Dua Kata dari Kalian Pless..