:: salam dunia salam semua ::

:: Terima kasih sbb sudi jengah blog nie. Bile da jengah tu silelah follow k. Xpon tinggalkan jejak kt shoutbox. Kompem aku akn follow korg balek. Jase kamu semua amatlah dihargai! ::



Hei korang! Jom la beli baju-baju si comel korang. Murah je uols.

InsyaAllah aku akan update baju-baju yang lain.


Klik sini ye.

Noor Syazwani



Followers

..+jempot masok+..

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

~Seronok klik cini~

Recent Visitors

Tuesday, March 13, 2012

~Scan 3d di Batu Pahat

Alhamdulillah. Seperti yang di plan ahad lepas aku da g wat scan 3d. Aku dan suami sgt berpuas ati dgn hasil scan tersebut. Huhu.

Bagi korang yang dok area batu pahat boleh la g wat scan kt klinik nie. Keadaan klinik yg sangat selesa, doktor yang peramah, teliti dan yang paling penting amat murah cas yang dikenakan. Sgt berbaloi2. Aku sugestkan korang g POLIKLINIK NGE nie. Lokasi adalah di parit raja, batu pahat. Di klinik nie korang akan di cas rm30 saja. Dan korang akan dpt print hasil scan baby korang tuh. Syok beb! Kalo kt hospital putra korang akan dikenakan cas rm85 kalo xsilap. See! Jauh kn beza nye!












p/s : Ktorang da tau da gender 'sitecik' nie! Alhamdulillah. Kami terima saje apa yang Allah beri kt kami. Asalkan 'sitecik' dalam nie sihat. Dan semoga Allah permudahkan proses aku bersalin nanti. Amin. :)

Sepatah Dua Kata dari Kalian Pless..

12 comments:

  1. ape gender nye?nk tau jgk..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...best la gurl..bakal junior..=)

      Delete
  2. hehe....samala kite...baby gugurl....

    nak tanya la....berapa mggu ea boleh wat scan 3d nih...kalo ikut kiah ni mcm 26 mggu da boleh eaaa....(means mggu dpn saya boleh buat gak...yippie...(^^))

    ReplyDelete
  3. yup..buleh je. kite pon men terjah je g klinik tuh. hehe. so far dktor xde ckp xbuleh pon..:)

    ReplyDelete
  4. insyaAllah mcm tu la azie. tp nie pon bru ptme kali try tgk gender die. kang len kali nk tgk lg..hehe..nk kompemkn..

    ReplyDelete
  5. btul ke scan 3D rm30 jer? murahnyer..mcmn nk ke poliklinik tu klo dari pura kencana sri gading?

    ReplyDelete
  6. yup..kt ctu mmg ade scan 3d. tp mase sy dtg first scqn kt ctu ari tuh doktor tu gune 2d je. tp dunt worry 2d kt klinik tu sgt jelas. kalo dr pura kencana straight je smpi pekan pt raje. then jumpe traffic light pt rje. trus ckit je. klinik nye selepas shell n belah kiri jalan...try la :-)

    ReplyDelete

..+respon korang+..