:: salam dunia salam semua ::

:: Terima kasih sbb sudi jengah blog nie. Bile da jengah tu silelah follow k. Xpon tinggalkan jejak kt shoutbox. Kompem aku akn follow korg balek. Jase kamu semua amatlah dihargai! ::



Hei korang! Jom la beli baju-baju si comel korang. Murah je uols.

InsyaAllah aku akan update baju-baju yang lain.


Klik sini ye.

Noor Syazwani



Followers

..+jempot masok+..

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

~Seronok klik cini~

Recent Visitors

Wednesday, April 27, 2011

~Hidup bahagia dengan sponsor~

Majlis makin hampir. Persiapan pulak da 80%. Aku bersyukur sgt dikurniakan kaum kuarga yg ringan tulang dan jenis yg tidak berkire. Byk p.cik dan m.cik yg sudah menghulurkan sumbangan dari segi tenaga, wang ringgit dan harta bende pd mak abah aku. Eh harta bende eh? hehe. Ade jugak spupu dan m.cik yg mmberi sumbangan kt aku dr segi makanan dan wang ringgit. Ya Allah. Jase korg akn aku hargai. Xpernah terpikir pon aku nk dpt sumbangan sbegitu. Terlalu besar sumbangan yg korg da bgi kt aku. Insyaallah jika umur pnjg dan dikurniakn kesihatan & rezeki akn aku blas jse korg. Aku syg korg weh! 

Smlm tgk katalog Alfio Raldo n terkenan kt satu heels nie. Dlm kepale cntik nih kalo wat sanding n bertandang. Harge pon murah. Pk pye pk trus order kasut tu. Aku amek kaler itam. Kasut nie just ade dua kaler je merah dan itam. Harap2 la dpt kasut tuh. Sbnrnye da try survey kt kedai tp xde yg kenan. Kalo ade yg kenan kompem mahal n tggi yg amat. Aku xpndai pkai heels tggi2. Kasut yg aku order ni just 3inci. Aku rse kalo 3 inci aku blh lg kot.  Ats 3inci aku mmg xpndi weh.

mcm ni la lbh kurg ksut tu. cume aku pye kaler itam n brooch tu tukar bunge.

bunge nye lbh kurg cmni. 

Pada aku cntik ok. Hoho.

muke bahagie dpt sponsor. Alhamdulillah..

Kasut nikah aku! Simple dan cntik dimateku. Yg penting murah yg amat!

Sepatah Dua Kata dari Kalian Pless..

5 comments:

  1. haha...mmg cantek and sweet dear....!! lg2 kasut nikah tuuu....

    ReplyDelete
  2. hehe..tau xpe yg penting berbaloi2 yunk oi!

    ReplyDelete
  3. hoho...chantek...simple ke...hihi....

    ReplyDelete
  4. yana : hoho cute ke kite nih?
    nana : yg penting murah nana oi!

    ReplyDelete

..+respon korang+..