:: salam dunia salam semua ::

:: Terima kasih sbb sudi jengah blog nie. Bile da jengah tu silelah follow k. Xpon tinggalkan jejak kt shoutbox. Kompem aku akn follow korg balek. Jase kamu semua amatlah dihargai! ::



Hei korang! Jom la beli baju-baju si comel korang. Murah je uols.

InsyaAllah aku akan update baju-baju yang lain.


Klik sini ye.

Noor Syazwani



Followers

..+jempot masok+..

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

~Seronok klik cini~

Recent Visitors

Thursday, October 4, 2012

.:Kadang Geram. Kadang Lucu Pon Hado:.

Makin lama anak dare sy makin byk kerenah dan gelagatnya. Kadang penat tgk kan. Mau nye xpenat kan. Kite baru nk terlelap die da merengek-rengek. Sekarang mkin besar lagi la mkin cri akal. Bila da tersedar dari tido & xde org layan die mesti mulot die bising. Da macam tido2 ayam jadiknya. Bila kite da bangun tunjuk muke kat die, die akan senyum2 kat kite. Nsib baek comel. Haha.

Sejak da pandai meniarap nie, asal di baringkan je mseti nk mengiring2 pastu meniarap. Sampaikan tdo pon mcm tuh. Kadang sampai berpeluh-peluh layan kerenah die nie. Minum susu pon same. Jap toleh kanan jap toleh kiri. Haishhhh! Nasib la anak kan. Kadang amek mase yg agak lame nk tidokan n abiskan susu dalam botol tuh. Saya bayangkan anak perempuan je da logat mcm nih, lagi kan anak laki kan. Mesti lagi ligat. Dulu mse mule2 lahirkan Nia selalu org ckp bby gurl nie xkuat menyusu sangat. Bby boy yang kuat menyusu. Tp pada pandangan aku, Nia nie pon kuat menyusu jugak. Dulu mse bf kan die pon sampai melecet2 aku punye nipple. Sampai kuar air mate kalo nk menyusukan die. Tp tu dulu. Sekarang da x bf kan die lagi. Bukan aku saje2 xnk bf kan die ye. Tp ade tragedi disebalik nya. 

Kalo tido atas tilam sambil mengiring ok lagi kot pada aku. Tapi kalo da dalam buai pon nk tido mengiring mcm mane tu uolls. Da betolkan posisi tido die kang die mengiring lagi. Sampai penat mulot nie dodoikan. Amek mase yang lame kdg nk tido kan die. Oh ye. Aku mmg ajar Nia tdo dalam buai. So far ok je. Kalo g jenjalan die boleh tdo juge tanpa buai cume xlame dan xnyenyak mcm tdo buai la kan. Kalo malam pon aku akan angkat die dari buai dan letak sekatil ngan aku n suami. Bile pagi time aku bangun kalo die msih tdo, aku akan angkat die msukkan dlam buai. Gitu lah gamak nye. Alhamdulillah setakat nie mcm tu la proses nye hari-hari. Xtau la plak kang lepas nie trus berubah prosesnye. Hehe.


Ko tengok tu uolls. Die mengiring dalam buai. Sampai senget2 buai nye. Tangan sebelah kanan tu suke tarik kain buai. Kuat tau die genggam.


Ko tengok! Pastu kang mulot die suke bising n main air liur. Haishh! Comel ko. Rse nak gigit-gigit! Haha


Sepatah Dua Kata dari Kalian Pless..

2 comments:

..+respon korang+..